آماده کردن مکان پرورش مرغ بومی
قبل از وارد کردن جوجه ها کل مکان مرغداری را باید ضد عفونی کرد.
بهتر است در صورت امکان کف و دیوارهای سالن با شعله افکن سوزانده شود.
باید جایگاه را با روزنامه تمیز پوشاند و جوجه ها را به علت کوچکی تا دو هفتگی در گوشه ای از سالن که محصور شده نگهداری کنیم.
در روزهای اول دمای سالن باید ۳۴ درجه سانتی گراد باشد و سپس این مقدار با افزایش سن هفته ای دو درجه کاهش یابد تا به ۱۷ تا ۱۸ درجه سانتیگراد برسد.
در اول ساعت ورود جوجه ها به جایگاه آب ولرم حاوی ۵٪ شکر در اختیار آنها بگذارید.
غذا در ۳ روز اول باید ذرت یا گندم و یا برنج بسیار ریز و آردی باشد.
به مدت یک هفته ویتامین A+D3+E با ویتامین های دیگر همراه با آب به جوجه ها داده شود.
تا سن ۵ هفتگی می توان جوجه مرغ ها و خروس ها را با هم نگهداری و سپس جدا نموده و بعد از جدا نمودن خروس از گله که 2 برابر مرغ هستند را به فروش رسانند.
رطوبت سالن پرورش مرغ گوشتی بومی
رطوبت سالن در دامنه ۶۰ الی ۷۰ % متعادل است.
هوای سالن باید خشک باشد و ایجاد گرد و غبار نکند و اگر خیلی مرطوب باشد با خمیر شدن مدفوع باعث ایجاد گاز میشود و مرغها دچار بیماری می شوند.
بدون دیدگاه