پرورش مرغ گوشتی امروزه در کشور ما بسیار رواج پیدا کرده است. مردم برای اینکه بتوانند کسب و کار پرورش مرغ گوشتی را راه بیندازند نیاز دارند تا اطلاعات جامعی درباره آن بدست بیاورند. برای شروع پرورش مرغ های گوشتی این مطلب می تواند مرجع خوبی برای شما باشد.
پیشنهاد می کنم که تا آخر این مطلب را کامل بخوانید تا دید تازه ای به نسبت این نوع کسب و کار پیدا کنید.
پرورش طیور گوشتی یعنی: تهیه جوجه های یکروزه و نگهداری از آنها طبق یک برنامه تغذیه ای و بهداشتی و رسیدن به وزن مطلوب کشتار می باشد.
وزن جوجه های یک روزه معمولا حدود 42 گرم است که بعد از گذشت زمان پرورش که 42 روز می باشد به وزن 2500 گرم می رسند.
پرورش مرغ گوشتی در خانه
اکثر مردم در خانه های خود برای استارت کار پرورش مرغ گوشتی اقدام می کنند که باید نکاتی را بدانند.
– جهت مرغداری شرقی یا غربی باشد.
– هواکش ها باید طوری طراحی شود که جریان شدید باد باعث بروز مشکل نشود.
– اگر در نزدیکی تان پرورش مرغ دارند حدودا 2 کیلومتر با آن فاصله داشته باشد.
– با توجه به نوع آب و هوا منطقه باید طوری طراحی شود که با شرایط سازگار باشد و سیستم سرمایشی ، گرمایشی و تهویه و غیره ….
– در مرغداری از نگهداری سایر طیور خودداری فرمایید.
– سالن شما باید همیشه تمیز و مرتب باشد تا بیماری کمتری سراغ مرغ ها بیایند.
– محل پرورش مرغ باید محل مناسبی باشد تا جوجه ها و مرغ ها راحت باشند و در جایگاه جداگانه مرغ از سبوس برنج، پوشال چوب، کاه، ماسه استفاده شود.
– شما با توجه به فضایی که دارید تعداد جوجه ها را خریداری کنید. مثال: در فضای 100 متر می توان 1000 مرغ گوشتی پرورش داد.
تهیه جوجه مرغ گوشتی
بعد از آماده شدن محل پرورش باید در حد توان جوجه مرغ گوشتی را بخرید و کار پرورش را آغاز کنید.
نژادهای مختلف مرغ گوشتی
جوجه گوشتی راس
جوجه گوشتی پلاس
جوجه گوشتی کاب
که هر کدام قیمت متفاوتی دارند.
نکات قابل توجه برای خرید جوجه مرغ گوشتی
– جوجه ها باید از مادر سالم تهیه شود ( باید از سلامت مادر مطمئن بود تولید گوشت ها باید سالم و فاقد عوامل بیماری زا باشد)
– بعضی از نژادها توان بالاتری نسبت به نژاد های دیگر دارند.
– دقت کنید که جوجه ها از یک سن و از یک مادر باشند.
– برای ورود جوجه باید مراقبت های اولیه را آغاز کرد. در 1 سال میتوان 5 دوره جوجه ریزی کرد و به مرور مقدار جوجه ها را افزایش داد.
بدون دیدگاه